Hvem er vi så egentlig?

  

Virksomheden er baseret på stor erfaring fra køle- og elbranchen. Virksomheden har speciale i servicering samt salg og nyinstallation af forskellige løsninger til køl- og ventilation.

 

Målsætningen for CoolMatiC er, at yde en professionel og seriøs rådgivning baseret på kundens behov for køl og ventilation. Lige så vigtigt er det, at vores kunder kan stole på, at en aftale med CoolMatiC er en aftale. Gør omstændighederne, at vi er nødt til at ændre en aftale kontakter vi jer for at lave en ny.

 

CoolMatiC Aps er stiftet af Lars Loose Hansson og Michael Blak Christensen. Vi har et bredt netværk indenfor el- og kølebranchen både i Jylland og på Sjælland - og vi løser opgaver i hele landet.

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er Michael?

Michael Blak Christensen er uddannet elektriker i midten af 1980'erne - et fag han har arbejdet med siden. Han har arbejdet i kølebrancen de sidste 6 år. Han har stor viden om de elektriske processer, der er forbundet med især nyinstallering og fejlfinding på mange typer køle- og ventilatinsanlæg. Derudover er Michael meget erfaren når det gælder installation og servicering af CTS-styringer samt overvågningsalarmer til serverrum.

 

Hvem er Lars?

Lars Loose Hansson er certificeret køletekniker, og har været i branchen siden slutningen af 1980’erne. Han har bred erfaring med nyinstallation og servicering – herunder lovpligtig service - af mange typer køleanlæg. Hans store erfaring gør ham til ekspert i at finde fejl på alle typer køleanlæg.